« Nazaj na Blog

Izbrani so najboljši poslovni avtomobili leta 2018!

Objavljeno: 2018-05-17 00:00:00.0

Kot zvesti partner izbora Poslovni avto leta smo tudi tokrat aktivno prisostvovali na sklepni prireditvi izbora. V sredo, 16. maja, smo se na posestvu Lamberg, v idilični gorenjski vasici v bližini Radovljice, ponovno prepričali, da je naša, že 10-letna podpora projektu pravilna odločitev.

 

Že okroglih 10 let skupaj…
V vseh dosedanjih letih sodelovanja nam je izbor postregel z zanimivimi novostmi in izboljšavami v svetu avtomobilizma. Tudi v letošnjem nas je navdušil z zdaj že pregovorno inovativnostjo, kreativnostjo ter posluhom za varnost voznikov. Vrednotami, za katerimi trdno stojimo tudi v Generaliju. »Z našo odlično ekipo 450 sodelavcev ter ob močni, več kot 185-letni tradiciji Skupine Generali, našim strankam vsak dan nudimo številna kakovostna zavarovanja z izjemnimi ugodnostmi ter vestno skrbimo za vašo varnost, brezskrbnost in zadovoljstvo. Vaše zadovoljstvo je pri nas vedno na prvem mestu. Za to si bomo prizadevali tudi v prihodnje – s ponudbo odličnih zavarovanj in s podporo izjemnim projektom. PAL je vsekakor eden izmed njih,« je v svojem nagovoru povedala Vanja Hrovat, predsednica uprave Generalija.  

Med najboljšimi 20 finalisti, ki so se potegovali za enega od štirih prestižnih kipcev PAL, si je po oceni novinarjev in bralcev časnika Finance, organizatorja izbora, zmago v kategoriji službeni avto leta 2018 prislužil volkswagen polo. Za poslovni avto leta je bil imenovan škoda kodiaq, za managerski avto mercedes-benz razreda S, za EKO avto pa so izbrali nissan leaf. Naziv Avtomobilske inovacije leta je tokrat pripadel nissan e-pedal.
Slavnostni večer je bil odet v strastne barve flamenka, za kar sta poskrbela vrhunski flamenko kitarist David Savčič ter odlična flamenko plesalka in koreografinja Ana Pandur. Ob prepletu klasične španske glasbe in sodobnih rock'n'roll ritmov ter prijetnem druženju več kot 200 gostov je tudi letošnji spektakel minil kot bi mignil.