Zakaj je avtomobilsko zavarovanje Generali G24 prava izbira?

Generali G24 je odgovor na hiter življenjski ritem sodobnega uporabnika, saj vam želimo kar najbolj olajšati in poenostaviti postopek sklenitve zavarovanja. Tako smo poslovalnico pripeljali na vaš dom, njena vrata pa so odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse dni v letu , saj ga v celoti sklenete preko spleta. Potrebujete le osnovne podatke, medtem ko polico, zavarovalne pogoje in dokumentacijo prejmete na vaš e-naslov in jih sami natisnete.

Bistvo je prihranek časa in denarja , ki nam ga omogoča razvoj novodobnih spletnih tehnologij z vsemi varnostnimi standardi . Ni se vam potrebno več zapeljati do poslovalnice, iskati parkirno mesto, zamudno čakati v vrsti, črtate lahko tudi dodatne stroške, ne potrebujete zastopnika. Za vsa vprašanja in podporo pa so na voljo strokovni svetovalci na brezplačni telefonski številki 080 24 07 .

Za vas smo pripravili 4 cenovno ugodne pakete, ki so prilagojeni povpraševanju in najpogostejših kritjih ter vključujejo tudi dodatne storitve za kar največjo varnost v vseh pogledih .

  • Paket Start je namenjen osnovnemu zavarovanju avtomobilske odgovornosti, ki je obvezno za vsa vozila, udeležena v prometu.
  • Paket Standard je nadgradnja osnovnega paketa, ki vključuje tudi dodatno zavarovanje avtomobilske odgovornosti AO-plus, torej odškodnino za povzročitelja nesreče, avtomobilsko asistenco in nezgodno zavarovanje.
  • Paket Komfort poskrbi za še večjo varnost jeklenega konjička, saj bo poleg osnovnega in dodatnega zavarovanja z delnim kaskom zavarovan tudi v primeru škode na parkirišču, bližnjega srečanja z živalmi, škode na steklu, svetlobnih telesih in ogledalih.
  • Paket Ekskluziv pa predstavlja najbolj celostno varnost vozila, voznika in potnikov z vključenim splošnim kaskom in vsemi delnimi kasko zavarovanji za najpogostejše primere/.

Opravite informativni izračun avtomobilskega zavarovanja in preverite ceno zavarovanja >>

Do 20 % popusta za nova zavarovanja

Da bo zavarovanje Generali G24 še bolj ugodno, vam do 31. 12. 2019 ob sklenitvi novega zavarovanja podarimo dodatni popust:

  • 15 % posebni popust prejmete avtomatično ob sklenitvi novega zavarovanja;
  • člani Diners Cluba* pa ob sklenitvi novega zavarovanja prejmete kar 20 % posebni popust .

Popust se obračuna na AO (avtomobilsko odgovornost) in AO-plus. Popusta se med seboj izključujeta. Velja, če predhodna polica ni sklenjena pri Generali oz. Generali G24.

Kako do ugodnosti? Spoznajte kartico, ki vam uresniči vse želje na www.izberikartico.si.

*Ugodnost za člane Diners Cluba velja le ob plačilu z Diners kartico (možnost enkratnega plačila).

Že od 69,83 EUR

Novi zavarovanci
Želimo si, da bi nam zaupali. Zavedamo se razmer na trgu in zavedamo se, da je včasih odločitev komu zaupati težka. V zameno za priložnost, da izpolnimo vaša pričakovanja, vam Generali G24 ponuja dobrodošlico ob prvi sklenitvi. V obdobju do 31. 12. 2019 lahko novi zavarovanci tako izkoristite poseben 15% popust. Ob sklenitvi zavarovanja bo sistem prepoznal, da ste novi zavarovanec in popust samodejno obračunal, enostavno preprosto.

Obstoječi zavarovanci
Ob obnovi zavarovanja na vas nismo pozabili. Ves čas se trudimo in za vas prilagajamo ponudbo ter cene, da bi bili ob vnovični sklenitvi oz. obnovi vsakič znova veseli ugodne cene. Ker cenimo vaše zaupanje in zvestobo.

Izračun premije
Premija zavarovanja je odvisna od več dejavnikov in se prične pri 61,61 EUR letno. Če želite izvedeti, koliko točno znaša zavarovalna premija za vaše vozilo, vas vabimo, da si hitro in enostavno pripravite neobvezujoč informativni izračun. (povezava na izračun)

Enostavno preprosto

Potrebujete le kartico
Tako kot samo sklepanje, je tudi urejanje plačila premije enostavno preprosto. Ob zaključku sklepanja vpišete le številko vaše kreditno-plačilne kartice, s klikom na gumb potrdite plačilo in zavarovanje vašega vozila je sklenjeno. Brez skrbi – za varnost plačevanja preko spleta je poskrbljeno.

Obročno plačilo
Poleg ugodne cene zavarovanja vam ponujamo tudi možnost obročnega plačila premije. Zavarovalno premijo lahko poravnate v enem ali 12 mesečnih obrokih. Za obročno plačilo se lahko odločite, ko znesek za plačilo premije znaša najmanj 240 €. Najnižji mesečni obrok zavarovanja lahko znaša 20 €.

Hitro in kadarkoli

Zakaj hitro? Kadarkoli?
Nikoli se nam ni mudilo bolj, kot se nam danes. Vaši dnevi so polni in pogosto imate premalo časa, da bi počeli, kar vas resnično veseli. Zavedamo se, da je sklenitev zavarovanja nuja in ni nič kaj zabavno. S hitro sklenitvijo vam ponujamo prihranek vašega dragocenega časa.

Sklenite zavarovanje kar preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, kjerkoli in kadarkoli. Tako boste prihranili čas, ki bi ga porabili ob obisku zastopnika ali sklepalnega mesta. Naša spletna poslovalnica vam je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

Pomagali vam bomo
Če zavarovanja preko Generali G24 še niste sklepali ali če se vam poraja dodatno vprašanje, ne skrbite. Na voljo smo vam na naši brezplačni številki 080 24 07 in preko spletnega klepeta. Z veseljem vam bomo pomagali.

Brez dodatnih poti in stroškov
Tudi ko zavarovanje sklenete, nimate nobenih dodatnih poti, da bi prišli do svoje police. Polico vam bomo poslali kar na vaš elektronski naslov.

Prejeta polica bo že podpisana z naše strani. Potrebno jo je le natisniti in podpisati, saj je le takšna polica tudi veljavna. Podpisane police vam ni potrebno pošiljati nazaj.