« Nazaj na Novice

Generali prejel naziv Superbrand

V petek, 15. 2. 2019, smo prejeli laskav naziv Superbrand Slovenija 2018/2019. Naziv prejmejo vse najboljše in najbolj prepoznavne blagovne znamke, podeljuje pa ga mednarodna organizacija Superbrands.

Uvrstitev med najbolj uspešne blagovne znamke je za nas pomembno priznanje dosedanjega dela. Želimo biti prva izbira z zagotavljanjem ustreznih in dostopnih zavarovalnih rešitev. Obenem pa je to tudi obveza za naprej, da bomo tudi v prihodnje izpolnjevali naše osrednje poslanstvo – ohranjali zadovoljstvo strank, jih varovali in zavarovali.

Superbrands deluje v 88 državah vsega sveta že 20 let in sodeluje z več kot 20.000 blagovnimi znamkami. Združuje najboljše strokovnjake iz sveta trženja, medijev in odnosov z javnostmi, ki na podlagi svojih strokovnih preferenc ocenjujejo najmočnejše blagovne znamke na lokalnem trgu. Ocena pa je dopolnjena tudi s ssrani Ocenjevanje blagovnih znamk, ki prejmejo naziv Superbrands, poteka pod strogim očesom mednarodne strokovne komisije - letos je obsegala 44 članov. Skupne značilnosti, s katerimi se ponašajo vsi Superbrandi so kakovost, razlikovanje, zanesljivost in emotivni učinek (čustva).

 

Foto: Dhar media