Generali prejel naziv Superbrand

06.03.2019

V petek, 15. 2. 2019, smo prejeli laskav naziv Superbrand Slovenija 2018/2019. Naziv prejmejo vse najboljše in najbolj prepoznavne blagovne znamke, podeljuje pa ga mednarodna organizacija Superbrands.

Uvrstitev med najbolj uspešne blagovne znamke je za nas pomembno priznanje dosedanjega dela. Želimo biti prva izbira z zagotavljanjem ustreznih in dostopnih zavarovalnih rešitev. Obenem pa je to tudi obveza za naprej, da bomo tudi v prihodnje izpolnjevali naše osrednje poslanstvo – ohranjali zadovoljstvo strank, jih varovali in zavarovali.

Preberi več

Delovni čas 24. in 31.12.2018

Obveščamo vas, da bodo naši svetovalci 24. in 31.12.2018 dosegljivi do 15. ure.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo lepe praznike.
G24

Preberi več

Podaljšanje akcije

27.12.2017

Akcijska ponudba - 15% dodatnega promocijskega popusta* za nove zavarovalce - je podaljšana do 31.12.2018.


Kako do promocijskega popusta?

Zavarovalec, ki v obdobju akcije sklene novo avtomobilsko zavarovanje, prejme promocijski popust v višini 15 % pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti in zavarovanju AO plus v primeru, da:
- zavarovanje sklepa prvič, pri čemer zavarovanje ne vključuje kritja za mladega voznika,
- predhodno zavarovanje ni sklenjeno pri GENERALI d.d. ali na www.g24.si ter po predhodni zavarovalni polici ni bilo prijavljenih škod.

*Ob izpolnitvi navedenih pogojev je promocijski popust že upoštevan v izračunu premije posameznega paketa.
** Velja za stranke, ki so bile že lansko leto upravičene do ugodnosti in v preteklem zavarovalnem letu niso prijavile škode.

Preberi več

Spremenjen delovni čas v decembru 2017

Obveščamo vas, da bo naš delovni čas v prazničnem decembru nekoliko spremenjen.

Svetovalci GENERALI G24 klicnega centra bodo v četrtek, 14. decembra 2017 in v petek 29. decembra 2017, za vas dosegljivi od 08.00 do 18.00 ure.

Preberi več

Postani varuh mesta v naši prvi mobilni igri »SAVE CITY«

13.11.2017

Zaigrajte našo prvo mobilno igro tudi vi in se zabavajte z nami - postanite varuhi mesta in poskrbite, da se bodo meščani počutili varne.

Nekoliko simbolično je, prav danes - na vraževerni petek trinajstega, zaživela naša prva mobilna igra »SAVE CITY«. Njeno ključno sporočilo je namreč varovanje, varnost, zaščita in pomoč. Vabimo vas, da jo preizkusite in se pozabavate. Vstopite v mesto, v katerem vas čakajo različne, nekatere bolj, druge manj nevarne situacije. Kot pravi junak postanite varuh mesta in s svojimi dejanji poskrbite, da se bodo meščani počutili varne. Mesto namreč potrebuje ljudi, ki skrbijo za varnost drugih. 

S svojimi spretnostmi si v igri lahko zgradite tudi lastni dom. Lahko pa nekaj več izveste tudi o naši zavarovalnici in pridobite zaposlitev! POZOR – ne le virtualno, temveč pravo zaposlitev v resničnem Generalijevem svetu.

Preberi več