Prihranek časa, hitro in varno

"Za sklenitev zavarovanja pri G24 sem se odločila iz enega razloga, in sicer nisem imela časa, da bi se odpravila na najbližjo zavarovalnico. Sprva sem bila v dvomih, saj nisem še nikoli prej opravljala takih storitev preko spleta, vendar sem bila zelo kmalu pozitivno presenečena. Samo sklepanje zavarovanja oz. celoten postopek je bil zelo hiter in pregleden. Prav tako mi je bilo všeč, da se ti takoj ponudi možnost oz. povezava še za ostale dodatne storitve, za katere nisem vedela, da jih lahko opravim preko vaše spletne strani. Zelo sem zadovoljna in prav gotovo se spet "vrnem" k vam."

Jasmina Dervić, Ljubljana

Hitro in učinkovito

"Najlepša hvala za hitro posredovanje, sem zelo zadovoljen z vašimi storitvami." 

Miklavž Grmek, Domžale

Enostavnost in najugodnejša cena

"Moram povedati, da sem bil z vašo storitvijo zelo zadovoljen, predvsem enostavne sklenitve preko interneta ter daleč najbolj ugodne cene. Z veseljem sem jo priporočil vsem svojim prijateljem in nekateri od njih so moj nasvet že upoštevali."

Andrej Renko, Ljubljana

Hitro, preprosto, brez zapletov

"Zadnja tri leta odkar sklepam avtomobilsko zavarovanje pri G24 sem zelo zadovoljen s hitrostjo in preprostostjo sklepanja zavarovanja, dostopnostjo klicnega centra ter v mojem primeru tudi s preprosto in hitro vrnitvijo preplačanih sredstev ob odjavi vozila iz prometa."

Aljoša Škrinjar, Ljubljana

Kakovostna storitev, hitrost ter ugodna cena

"Spoštovani, z uvedbo zavarovanja G24 preko spleta sem izredno zadovoljen. V soboto sem naredil tehnični pregled, v nedeljo plačal zavarovanje, v torek pa od UE že prejel novo prometno dovoljenje.To sem v izredno kratkem času uredil preko spleta, poleg tega pa sem vozilo zavaroval po zelo ugodni ceni."

Bogomir Robič, Ljubljana