« Nazaj na Blog

Vabljeni na dobrodelno vožnjo s kočijami

Objavljeno: 2019-09-18 00:00:00.0

Vabimo vas, da se nam 22. septembra pridružite na sproščeni vožnji s konjsko vprego po osrčju Ljubljanskega barja.

Na sproščeno vožnjo vas bodo popeljali izkušeni kočijaži iz Konjerejskega društva Barje. Konjerejsko društvo Barje, je bilo ustanovljeno pred več kod 20 letni z namenom, da se obdrži stalež hladnokrvnih konj na Ljubljanskem barju. Ustanovitelj in predsednik društva je Marjan Trček, lastnik naše ekskluzivne agencije zavarovalnega zastopanja in pobudnik dogodka »Dobrodelne vožnje s kočijo«.

Dobrodelne vožnje bodo potekale 22. septembra ob 10.30 uri pred Cerkvijo sv. Mihaela v Črni vasi na Ljubljanskem barju, z namenom zbiranja sredstev v Fundacijo The Human Safety Net, za otroke in družine v programih Zveze prijateljev mladine Moste Polje.  

Svojo donacijo boste lahko prispevali s poslanim SMS sporočilom na 1919 in v zameno boste prejeli zapestnico The Human Safety Net ter edinstveno, 15 minutno vožnjo s kočijo.

Prispevate lahko tudi, če se dogodka ne boste uspeli udeležiti. S poslanim sporočilom na 1919 in ključno besedo THSN boste prispevali 1 EUR in s poslanim sporočilom na 1919 in ključno besedo THSN5 boste prispevali 5 EUR v fundacijo The human safety net.

Veselimo se skupnega druženja in širjenja naše mreže ljudi, ki pomagajo ljudem.